EISuFood: Študija o prehranjevalnih navadah in znanju o užitnih žuželkah kot trajnostni hrani (Mednarodni projekt) Trajanje projekta: 1. 4. 2021 – 30. 9. 2022 Vodilni partner: Polytechnic Institute of Viseu (Portugalska) Projektni partnerji: Polytechnic Institute of...
ALMICROBHOL – EFFECTS OF ALCOHOL CONSUMPTION ON GUT MICROBIOTA COMPOSITION IN ADULTS (ERAB GRANT) Duration of the project: 2. 1. 2015 – 31.12.2016 Lead Partner: INSTITUTE OF FOOD SCIENCE, TECHNOLOGY AND NUTRITION (ICTAN), SPANISH NATIONAL RESEARCH COUNCIL (CSIC)...
TRAFOON – Traditional Food Network to improve the transfer of knowledge for innovation (EU 7th Framework Programme) Duration of the project: 1. 1. 2014 – 31. 12. 2016 Principal Coordinator of the EU FP7 Project TRAFOON: Susanne Braun, University of Hohenheim, Life...
VALCER Waste recovery: potential of using the cherry core (EU PROJ/IPV/ID&I/00) Duration of the project: 1.10.2019 – 31.3.2021 Lead Partner: Polytechnic Institute of Viseu, Portugal Collaborating parties / partners: University of Primorska, Faculty of Health...
PKP: SMOOTHIE ZA ZDRAVJE PO KREATIVNI POTI DO ZNANJA 2014 – 2016 Trajanje projekta: 1.2.2015 – 31.7.2015 Vodja projekta: doc. dr. Tamara Poklar Vatovec (SICRIS, ResearchGate) Projektni partner/ji: Global d.o.o. PE: Super sok Povzetek: Cilj projekta je...
PKP: KREPKO – VPLIV UŽIVANJA KEFIRJA NA KAZALNIKE METABOLNEGA SINDROMA PO KREATIVNI POTI DO ZNANJA 2017 – 2020 Trajanje projekta: 1. 3. 2018 – 30. 6. 2018 Vodja projekta: doc. dr. Ana Petelin (SICRIS, ResearchGate) Sodelujoči: dr. Katja Bezek, asistent ...
PKP: MEDEX – UČINKI MATIČNEGA MLEČKA NA SISTEMSKO VNETJE PO KREATIVNI POTI DO ZNANJA 2017 – 2020 Trajanje projekta: 1. 3. 2018 – 30. 6. 2018 Vodja projekta: izr. prof. dr. Zala Jenko Pražnikar (SICRIS, ResearchGate) Sodelujoči: doc. dr. Ana...
PKP: ČILI – ANALIZA ČILI PAPRIK IN OMAK PO KREATIVNI POTI DO ZNANJA 2016/2017 Trajanje projekta: 1. 2. 2017 – 30.6. 2017 Vodja projekta: izr. prof. dr. Zala Jenko Pražnikar (SICRIS, ResearchGate) Sodelujoči: doc. dr. Ana Petelin (SICRIS, ResearchGate) doc. dr....
ŠIPK: FUNKCIONAL – MOŽNOST UPORABE KORISTNIH ZAVRŽKOV HRANE IN ODPADKOV PRIMARNE PREDELAVE ZA PRIPRAVO FUNKCIONALNIH ŽIVIL ŠTUDENTSKI INOVATIVNI PROJEKTI ZA DRUŽBENO KORIST 2016-2018 Trajanje projekta: 1. 6. 2014 – 30.9. 2017 Vodja projekta na UP FVZ: doc. dr....