Alumni klub

SEMPER IUNCTI

Ob zaključku študija na Fakulteti za vede o zdravju diplomantom in diplomantkam nudimo možnost ohranjanja stikov s fakulteto skozi vpis v Alumni klub UP FVZ.

Beseda alumni je v latinščini oznaka za nekdanjega študenta oz. diplomanta.

Na UP FVZ smo se odločili, da obudimo idejo in namen Alumni kluba, saj nam povezovanje z našimi diplomanti in ohranjanje stika z našimi alumni predstavlja pomemben vzvod za bodoče ustvarjanje in sodelovanje, izmenjavo izkušenj ter nenazadnje druženje. V logotip Alumni kluba UP FVZ smo zato zapisali razpoznavni slogan »semper iuncti« (lat.), v slovenščini »vedno povezani«, ki mu sledimo skozi več kot 20-letno zgodovino fakultete. Naš cilj je, da Alumni klub UP FVZ postane mesto, preko katerega ohranjamo medsebojno povezanost, širimo osebne mreže in gradimo priložnosti za prihodnji profesionalni ter osebni razvoj.

V okviru Alumni kluba načrtujemo ugodnosti in aktivnosti, ki jih boste lahko koristili člani Alumni klub UP FVZ.

Vaš Alumni klub UP FVZ

KAKO POSTANEM ČLAN ALUMNI KLUBA UP FVZ?

Član Alumni UP postanete z včlanitvijo v katerikoli Alumni klub članice Univerze na Primorskem ob diplomiranju.

Lahko pa tudi kadarkoli kasneje ob izpolnitvi spletne pristopne izjave. 

DOGODKI

Ena izmed takšnih aktivnosti bodo kratka spletna mesečna večerna srečanja imenovana FVZvečer, na katera bomo vabili diplomante in goste s področij naših študijskih programov, da bodisi predstavijo svojo poklicno pot bodisi področje dela ali določeno tematsko področje.

Poleg mesečnih srečanj bo organizirano tudi letno Srečanje generacij UP FVZ, z željo, da ohranjamo povezanost med različnimi generacijami diplomantov, profesorji, raziskovalci, sodelavci, študenti in partnerji iz okolja.

1. Srečanje generacij UP FVZ je potekalo 26. maja 2023 v prijetnem ambientu Vinakoper, fotogalerijo z dogodka si lahko ogledate TUKAJ.

NAPOVEDNIK

2. Srečanje generacij UP FVZ

32. FVZvečer [Katedra za kineziologijo]

Dostopnost