Razvoj inovativnih pristopov za vrednotenje sila-hitrost-moč profila športnikov kot pomembno izhodišče usmerjanja kondicijske priprave (Nacionalni projekt) JAVNI RAZPIS FUNDACIJE ZA ŠPORT ZA SOFINANCIRANJE ŠPORTNIH PROGRAMOV, RAZVOJNE DEJAVNOSTI V ŠPORTU, ŠPORTNIH...
Optimizacija trenutnih smernic za vnos ogljikovih hidratov med vzdržljivostno vadbo (Nacionalni projekt) JAVNI RAZPIS FUNDACIJE ZA ŠPORT ZA SOFINANCIRANJE ŠPORTNIH PROGRAMOV, RAZVOJNE DEJAVNOSTI V ŠPORTU, ŠPORTNIH PRIREDITEV IN PROMOCIJE ŠPORTA TER DRUŽBENE IN...
SKRB ZA ŽIVLJENJSKO ENERGIJO IN ZDRAVO TELO V ZRELIH LETIH (Nacionalni projekt) Trajanje projekta: 1. 9. 2020 – 31. 5. 2021 Vodilni partner: ZVEZA DRUŠTEV UPOKOJENCEV MESTNE OBČINE KOPER; CENTER DNEVNIH AKTIVNOSTI ZA STAREJŠE OBČANE KOPER (CDA) Projektni...
E-središče za sledenje in zmanjševanje športnih poškodb v Sloveniji (Nacionalni projekt) JAVNI RAZPIS FUNDACIJE ZA ŠPORT ZA SOFINANCIRANJE ŠPORTNIH PROGRAMOV, RAZVOJNE DEJAVNOSTI V ŠPORTU, ŠPORTNIH PRIREDITEV IN PROMOCIJE ŠPORTA TER DRUŽBENE IN OKOLJSKE ODGOVORNOSTI...
EU MENU Slovenija – Raziskava o prehranskih navadah in prehranskem vnosu med prebivalci Slovenije – LOT2 (Nacionalni projekt) Trajanje projekta: 1. 1. 2015 – 31.1.2019 Vodilni partner: Univerza na Primorskem, Fakulteta za vede o zdravju Projektni...
EXPLOREDU: Sistem za identifikacijo, management in ponovno uporabo informacij o izobraževalnih dogodkih in prosto dostopnih izobraževalnih vsebinah v sloveniji in svetu (Nacionalni projekt) Trajanje projekta: 1. 11. 2014 – 30. 9. 2015 Vodilni partner: Institut Jožef...
Vpliv različno polnjenih glikogenskih zalog na hidracijski status (in telesno sestavo) športnikov (Nacionalni projekt) Trajanje projekta: 1.1.2018 – 31.12.2018 Vodilni partner: Univerza na Primorskem, Fakulteta za vede o zdravju Vodja projekta: doc. dr. Nina...
GOST UP (Nacionalni projekt) – GOSTOVANJE TUJIH STROKOVNJAKOV IN VISOKOŠOLSKIH UČITELJEV NA UNIVERZI NA PRIMORSKEM Trajanje projekta: 1. 10. 2016 – 30. 9. 2018 Povzetek: Univerza na Primorskem je prejela sredstva iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstva za...
Bilaterala SLO-SRB: Priprava funkcionalnih pekarskih izdelkov iz žit in psevdožit z inovativnimi fermentacijami (Bilateralni projekt ARRS) Trajanje projekta: 1.1.2016 – 31.12.2017 Vodilni partner: Univerza na Primorskem, Fakulteta za vede o zdravju Projektni...