BI-RS/23-25-039 Trajnostna hrana za zdravo prihodnost TRAJANJE PROJEKTA: 1. 7. 2023 – 30. 6. 2025 VODILNI PARTNER: Univerza na Primorskem, Fakulteta za vede o zdravju VODJA PROGRAMA: izr. prof. dr. Zala Jenko Pražnikar (SICRIS, ResearchGate) SODELUJOČI NA FVZ:...
MOJ IZZIV III Interdisciplinarni pristop pri obravnavi prekomerno hranjenih otrok in mladostnikov s poudarkom na dvigu zdravstvene pismenosti cele družine Trajanje projekta: 1. 1. 2023 – 31. 12. 2025 Vodilni partner: Mladinsko zdravilišče in letovišče RKS Debeli...
Vpliv prehrane in funkcionalnih živil na kazalnike zdravja (Interna programska skupina) Trajanje projekta: 1.10.2022 – 30.9.2026 Vodilni partner: Univerza na Primorskem, Fakulteta za vede o zdravju Vodja programa: izr. prof. dr. Zala Jenko Pražnikar...
EISuFood: Študija o prehranjevalnih navadah in znanju o užitnih žuželkah kot trajnostni hrani (Mednarodni projekt) Trajanje projekta: 1. 4. 2021 – 30. 9. 2022 Vodilni partner: Polytechnic Institute of Viseu (Portugalska) Projektni partnerji: Polytechnic Institute of...
V4-2004: Obvladovanje okužb z bakterijo S. Infantis v rejah piščancev brojlerjev (CRP projekt ARIS) Trajanje projekta: 1. 11. 2020 – 31. 10. 2023 Vodilni partner: Univerza v Ljubljani, Veterinarska fakulteta Projektni partnerji: Univerza na Primorskem, Fakulteta za...
PKP: SMILJ – OKARAKTERIZACIJA SMILJA IN PROUČEVANJE UČINKOV PRODUKTOV SMILJA NA OKSIDATIVNI STRES IN VNETJE PO KREATIVNI POTI DO ZNANJA 2017 – 2020 Trajanje projekta: 1.2.2020 – 31.7.2020 Vodja projekta: Izr. prof. dr. Zala Jenko Pražnikar (SICRIS,...
ŠIPK: OKOUČINKOVIT – PRIPRAVA MODELA ZA VREDNOTENJE TRAJNOSTNEGA RAZVOJA IN OKOLJSKE UČINKOVITOSTI IZOBRAŽEVALNIH INSTITUCIJ ŠTUDENTSKI INOVATIVNI PROJEKTI ZA DRUŽBENO KORIST 2016-2020 Trajanje projekta: 1.3.2020 – 31.7.2020 Vodja projekta: Doc. dr. Boris...
EATMOT Psiho-socialne motivacije, povezane z izbiro hrane in prehranjevalnimi praksami Sklic: PROJ / CI & DETS / 2016/0008 & PROJ / CI & DETS / CGD / 0012 Trajanje projekta: 1. 6. 2016 – 31. 12. 2018 Vodja projekta: dr. Raquel Guiné Koordinatorica...
ALMICROBHOL – EFFECTS OF ALCOHOL CONSUMPTION ON GUT MICROBIOTA COMPOSITION IN ADULTS (ERAB GRANT) Duration of the project: 2. 1. 2015 – 31.12.2016 Lead Partner: INSTITUTE OF FOOD SCIENCE, TECHNOLOGY AND NUTRITION (ICTAN), SPANISH NATIONAL RESEARCH COUNCIL (CSIC)...
TRAFOON – Traditional Food Network to improve the transfer of knowledge for innovation (EU 7th Framework Programme) Duration of the project: 1. 1. 2014 – 31. 12. 2016 Principal Coordinator of the EU FP7 Project TRAFOON: Susanne Braun, University of Hohenheim, Life...
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Se strinjamPolitika zasebnosti