PKP: ZdravDIH – INTEGRALNO DIHANJE ZA SPODBUJANJE VZORCEV ZDRAVEGA ŽIVLJENJSKEGA SLOGA PO KREATIVNI POTI DO ZNANJA 2017 – 2020 Trajanje projekta: 1. 3. 2020 – 31. 7. 2020 Vodja projekta: Doc. dr. Sabina Ličen (SICRIS, ResearchGate) Sodelujoči na UP FVZ:...
PKP: HIPDY – RAZVOJ IN VALIDACIJA MOBILNEGA MERILNEGA SISTEMA ZA MIŠIČNO ZMOGLJIVOST KOLKA PO KREATIVNI POTI DO ZNANJA 2017 – 2020 Trajanje projekta: 14.2.2020 – 31.7.2020 Vodja projekta: Prof. dr. Nejc Šarabon (SICRIS, ResearchGate) Projektni partnerji:...
ŠIPK: OKOUČINKOVIT – PRIPRAVA MODELA ZA VREDNOTENJE TRAJNOSTNEGA RAZVOJA IN OKOLJSKE UČINKOVITOSTI IZOBRAŽEVALNIH INSTITUCIJ ŠTUDENTSKI INOVATIVNI PROJEKTI ZA DRUŽBENO KORIST 2016-2020 Trajanje projekta: 1.3.2020 – 31.7.2020 Vodja projekta: Doc. dr. Boris...
ŠIPK: ESPOS – E-SREDIŠČE ZA SPREMLJANJE ŠPORTNIH POŠKODB V SLOVENIJI ŠTUDENTSKI INOVATIVNI PROJEKTI ZA DRUŽBENO KORIST 2016-2020 Trajanje projekta: 1.3.2020 – 30.6.2020 Vodja projekta: Prof. dr. Nejc Šarabon (SICRIS, ResearchGate) Projektni partnerji:...
EATMOT Psiho-socialne motivacije, povezane z izbiro hrane in prehranjevalnimi praksami Sklic: PROJ / CI & DETS / 2016/0008 & PROJ / CI & DETS / CGD / 0012 Trajanje projekta: 1. 6. 2016 – 31. 12. 2018 Vodja projekta: dr. Raquel Guiné Koordinatorica...
ALMICROBHOL – EFFECTS OF ALCOHOL CONSUMPTION ON GUT MICROBIOTA COMPOSITION IN ADULTS (ERAB GRANT) Duration of the project: 2. 1. 2015 – 31.12.2016 Lead Partner: INSTITUTE OF FOOD SCIENCE, TECHNOLOGY AND NUTRITION (ICTAN), SPANISH NATIONAL RESEARCH COUNCIL (CSIC)...
CO.N.S.E.N.SO: »COmmunity Nurse Supporting Elderly iN a changing SOciety« (Model of care for elderly in Alpinespace) Trajanje projekta: 1. 1. 2016 – 30.6.2018 Vodja projekta CO.N.S.E.N.SO: Giuliana Moda Partnerji projektnega konzorcija: Regione Piemonte Direzione...
EP4Bio2Med European network for development of electroporation-based technologies and treatments – Acronym (COST action) Duration of the project: 10.4.2012 – 9.4.2016 Lead Partner: Prof. Damijan MIKLAVČIČ, PhD University of Ljubljana Department of...
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Se strinjamPolitika zasebnosti