Opis vsebine: Študenti osvojijo znanja naslednjih področij: • opredelitev prve pomoči; • etični in pravni vidiki nudenja prve pomoči; • začetni pregled poškodovanca ali nenadno obolelega in osnovni postopki nudenja prve pomoči; • triaža in reševalna veriga; •...
1. REFERENČNE VREDNOSTI ZA ENERGIJSKI VNOS IN VNOS HRANIL 2. NAČRTOVANJE JEDILNIKOV 2.1 Načrtovanje jedilnikov za posameznika 2.2 Načrtovanje jedilnikov za skupino 3. PREHRANSKA POLITIKA 3.1 Promocija zdravja 4. PREHRANA V RAZLIČNIH ŽIVLJENJSKIH OBDOBJIH 4.1 Prehrana...
1. PRAKTIČNO DELO V UČNIH BAZAH 1.1. Živilska industrija 1.2. Prehranski obrati v javnem sektorju 1.3. Prehranski obrati v zasebnem sektorju 1.4. Vladne in nevladne organizacije 2. ORGANIZACIJA DELA Z OSNOVAMI EKONOMIKE 2.1. Seznanitev z načinom organizacije ustanove...
1. ORGANIZACIJA OBRATOV ZA PREHRANO Z OSNOVAMI EKONOMIKE 1.1. Javni zavodi 1.2. Gostinski obrati 1.3. Catering 1.4. Organizacijski sistemi obratov 2. TEHNOLOŠKI POSTOPKI V OBRATIH ZA PREHRANO 2.1. Mehanska obdelava 2.2. Toplotna obdelava 2.3. Hlajenje 2.4. Spremembe v...
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Se strinjamPolitika zasebnosti