strokovno izobraževanje Varnost živil
VARNOST ŽIVIL Predavala: prof. dr. Peter Raspor, prof. dr. Darja Barlič Maganja. Varna hrana in prehrana je eden od pogojev normalnega razvoja in delovanja vsakega človeka. Omogoča fizično in umsko […]
Karierni dan 2015
Organizatorji: Karierni center UP, UIP in UP Fakulteta za vede o zdravju V okviru projekta: UP in SVET Kraj dogodka: UP FVZ, amfiteatralna predavalnica v 3. nadstropju Termin dogodka: 30. marec 2015, od 12. ure dalje […]
Mednarodna delavnica Debelost
Organizator: UP Fakulteta za vede o zdravju V okviru projekta: UP in SVET Kraj dogodka: v prostorih UP FVZ Termin dogodka: 7. - 10. april 2015, v popoldanskem času Kontaktna oseba: dr. Ana Petelin, debelost@fvz.upr.si Ciljna […]
Metode dviganja in premeščanja bolnikov v sklopu varnega delovnega okolja
Organizator: UP Fakulteta za vede o zdravju Izvaja: doc. dr. David Ravnik Kraj dogodka: v prostorih UP FVZ Termin dogodka: 23. april 2015, pričetek ob 15.30 uri Kontaktna oseba: Mariza Bulič, adsalutem@fvz.upr.si Ciljna skupina: mentorji UP FVZ, diplomanti UP […]
Mednarodna delavnica Cancer workshop
Organizator: UP Fakulteta za vede o zdravju V okviru projekta: UP in SVET Kraj dogodka: v prostorih UP FVZ Termin dogodka: 18. - 22. maj 2015 Kontaktna oseba: prof. dr. Maja Čemažar, dr. Ana Petelin, cancerworkshop@fvz.upr.si Ciljna skupina: Študenti, strokovna […]
Odprta platforma za klinično prehrano (OPKP)
Organizator: UP Fakulteta za vede o zdravju Izvaja: dr. Barbara Koroušić Seljak (Institut Jozef Stefan) Kraj dogodka: v prostorih UP FVZ Termin dogodka: 28. maj 2015, pričetek ob 15.30 uri Kontaktna oseba: Mariza Bulič, adsalutem@fvz.upr.si Ciljna skupina: mentorji UP FVZ, […]
3. znanstvena in strokovna konferenca s področja javnega zdravja
Fakulteta za vede o zdravju je 19. junija 2015 organizirala 3. ZNANSTVENO IN STROKOVNO KONFERENCO Z MEDNARODNO UDELEŽBO z naslovom »SODOBNI KONCEPTI CEPLJENJ IN PREVENTIVE V OSNOVNEM ZDRAVSTVENEM VARSTVU«. Namen konference je bil opisati […]
2. DAN MENTORJEV UP FVZ
Namen izobraževanja je bil v pridobivanju novega znanja za delo s študenti zdravstvene nege v kliničnem okolju. Predavanja so dala poudarek vlogi mentorja v kliničnem okolju ter ocenjevanju študentov na kliničnem […]
strokovno izobraževanje Celiakija in uravnotežena prehrana brez glutena
CELIAKIJA IN URAVNOTEŽENA PREHRANA BREZ GLUTENA Predavala: Aja Kocuvan Mijatov, mag. dietet. Aja Kocuvan Mijatov, mag. dietet., se je z brezglutensko dieto v vsakdanjem življenju srečala pred 7 leti. Kot univ. […]
2. letna konferenca Hrana in prehrana za zdravje
Ob svetovnem dnevu hrane je Univerza na Primorskem Fakulteta za vede o zdravju pod strokovnim vodstvom prof. dr. Petra Rasporja v sodelovanju z Rotary International Slovenija, evropskim projektom TRAFOON ter […]