16. oktobra obeležujemo SVETOVNI DAN HRANE - dan, ki bi ga moralo človeštvo posvetiti zavedanju, kaj ima in česa nima. Ta dan ni pomemben samo za slovensko živilsko in prehransko oskrbovalno verigo, pomemben je za vsakega človeka v naši družbi, zato smo se na Univerzi na Primorskem Fakulteti za vede o zdravju odločili, da ga, letos prvič, tudi […]
Organizira: UP FVZ V okviru projekta: UP in SVET Termin: 17. in 18. 10. 2014 Lokacija: Izola, UP FVZ Proces prehranske nege obsega štiri pomembne korake: prehranska ocena, diagnoza, intervencija in monitoring z evalvacijo. Vsak korak ima svoje specifike. Prehranska intervencija je najbolj dinamičen proces, ki se spreminja glede na zdravstveno stanje posameznika. Sestavljena je iz planiranja in implementacije […]
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Se strinjamPolitika zasebnosti