Dan odprtih vrat UP Fakultete za vede o zdravju – Noč raziskovalcev 2015

Univerza na Primorskem

FAKULTETA ZA VEDE O ZDRAVJU

VABI NA

DAN ODPRTIH VRAT

v petek, 25. septembra 2015,

v prostore UP FVZ,

Polje 42, Izola.

Spoštovani!

UP Fakulteta za vede o zdravju v Izoli bo v petek, 25. septembra 2015, odprla vrata v svoje prostore vsem, ki jih zanima dejavnost fakultete v najširšem pomenu besede. Aktivnosti tega dne bo UP FVZ v sodelovanju z Institutom »Jožef Stefan« letos združila z vseevropskim dogodkom Noč raziskovalcev, ki pod okriljem evropskega projekta poteka v večini evropskih držav na isti dan in katerega namen je mladim približati poklic raziskovalca in znanost na splošno.

Ta dan bodo na fakulteti na različnih tematskih postajah (predavalnicah, kabinetih, laboratorijih) potekale predstavitve posameznih področij delovanja fakultete, s posebnim poudarkom na praktičnih primerih in postopkih. Program je podrobneje predstavljen v zgibanki.

Aktivnosti bodo namenjene širši, a predvsem mlajši populaciji (osnovnim in srednjim šolam), saj želimo mladim približati delo izobraževalnih in raziskovalnih ustanov. Prepričani smo, da bodo predstavitve, eksperimenti in izkustveno učenje pritegnili zanimanje otrok in mladostnikov. Preteklo leto je fakulteto ta dan obiskalo skoraj 300 otrok, učencev in dijakov obalnih in drugih šol.

Vrata Fakultete za vede o zdravju bodo odprta od 8. do 16. ure. Več informacij na info@fvz.upr.si

Vabljeni

Dostopnost