UP FVZ 2. septembra, na prireditvi WOTR – tek čez ovire v Ajdovščini

V hrib in navzdol po drči, po vodi, blatu in preko fizičnih ovir. Nič ne more ustaviti odločnih in vztrajnih, ki znajo sodelovati. Dinamični WOTR (Wajdušna obstacle trail run), je združil študente in profesorje vseh treh študijskih smeri UP FVZ.

Špela Bogataj, Nastja Vidmar in Laura Zorn so skupaj z organizatorji prireditve pripravljale dogodek; Elizabeta Marc, Žiga Jazbec, Eli Kafol in Grega Stibilj so bili »angeli«, ki so zagotavljali prvo pomoč na ovirah; Anja Šuligoj je reševala iz vode; Urška Jenko in Bernarda Habe sta svetovali o športnih napitkih, hidraciji in analizirali sestavo telesa; Kim Trobec je pomagala s kineziotapingom; Marko Gradišnik in Mitja Kegl pa sta izvedla delavnice iz uporabe AED in samopomoči v naravi.

Moči so v profesorskih vrstah združili Helena Skočir, Tadeja Jakus in Aleš Suhadolnik; ter docenti Boris Kovač, Mitja Gerževič, David Ravnik in Melita Peršolja, ki je program UP FVZ koordinirala.

Hvala športnemu društvu WOTR (seveda posebej našima študentoma v organizacijskem odboru Darjanu Kodeletu in Matiji Likarju) za priložnost na Goriškem.