Srečanje generacij UP FVZ
Dragi diplomanti in študenti UP Fakultete za vede o zdravju!

V veliko veselje nam je, da se članstvo Alumni kluba UP FVZ z leti številčno krepi z novimi diplomanti in postaja vedno bolj povezana skupnost. S ponosom lahko naznanimo, da danes šteje že več kot 800 članov. Pri tako lepem številu smo letošnje leto prepoznali kot pravi trenutek, da postavimo temelje novi tradiciji letnega srečanja generacij diplomantov UP FVZ, ki ga organizirata Alumni klub UP FVZ in Študentski svet UP FVZ.

Diplomante, študente zaključnih letnikov 1. stopenjskih študijskih programov ter študente 2. in 3. stopnje vabimo, da s svojo prisotnostjo prispevate k sooblikovanju Alumni tradicije ter izkoristite odlično priložnost za druženje s svojo generacijo.

Pridružite se nam v petek, 26. maja 2023, ob 17. uri v vinski kleti Vinakoper, kjer vas bo pričakal kozarček rujnega in pester spremljevalni program.

💡 Ker so mesta omejena, priporočamo, da s prijavo pohitite. Prijave na dogodek so OBVEZNE do vključno četrtka, 18. maja 2023, s klikom TUKAJ.

Z željo, da ohranjamo povezanost med različnimi generacijami diplomantov, profesorji, raziskovalci, sodelavci, študenti in partnerji iz okolja, vas s povabilom k udeležbi lepo pozdravljamo.

VABLJENI!

izr. prof. dr. Mirko Prosen,
predsednik Alumni kluba UP FVZ

prof. dr. Nejc Šarabon,
dekan UP FVZ

Lana Erjavec,
predsednica Študentskega sveta UP FVZ

Dostopnost