SPOZNAVNI DOGODEK ŠTART UP – SOBOTA, 8. 10. 2022

UP pripravlja spoznavni dogodek za VSE študente – ŠtartUP, ki bo to soboto, 8. 10. 2022, od 9. do 17. ure v novem Obmorskem parku Žusterna, pri Kopru.

Na njem boste lahko spoznali ali ponovno srečali druge študentke in študente UP, zaposlene na fakultetah, ki vam bodo podali odgovore na vaša vprašanja in dogajanje v lokalnem okolju. Čakajo vas športno-družabne aktivnosti organizaciji ŠportUP, predstavitve različnih organizacij z Univerze ter društev iz lokalnega okolja, glasba, hrana in še marsikaj.

Organiziran je tudi avtobusni prevoz iz smeri Portoroža in nazaj. Podrobnosti avtobusnega prevoza za vse prijavljene in tiste, ki to še niste, so objavljene spodaj ali TUKAJ . Avtobus iz Portoroža odpelje ob 9.00 uri, iz Izole pa ob 9.30.

Vsi študentje, ki boste zbrali dovolj žigov na predstavitvenih aktivnostih, boste sodelovali v UP srečelovu z zares bogatim nagradnim skladom.

Rezervirajte si datum in SE PRIJAVITE TUKAJ.

Se vidimo!

OSNOVNA NAVODILA:

  • Na prizorišču bosta postavljena pitnika Rižanskega vodovoda, zato s seboj imejte svojo steklenico, bidon ali flaško za hidracijo (kozarci ne bodo na voljo).
  • Za vse sodelujoče bo organizirano toplo kosilo, zaradi želje po trajnejšemu ravnanju (»zero waste«) vas spodbujamo, da s seboj prinesete pribor in globlji krožnik ali posodico (lahko s pokrovom, morda ostane kosilo za nedeljo).
  • Ob registraciji boste prejeli tudi zbirni kartonček, s katerim boste na različnih predstavitvenih točkah zbirali žige. Vsak študent bo za napolnjen kartonček sodeloval tudi v srečelovu z bogatimi nagradami, zato vas vabimo k aktivnem zbiranju in sodelovanju. Na prizorišče ni dovoljen vnos alkohola in drugih nedovoljenih substanc. Kršitelje bo odstranila varnostna služba.
  • Lokacija dogodka tudi letos omogoča neizmerne možnosti poležavanja na sončku, zato imejte v nahrbtniku ali torbi tudi kakšno kopalno brisačo ali piknik odejo.
  • Vsi udeleženci smo soodgovorni za red in čistočo na prizorišču zato vas prosimo, da smeti odlagate na za to namenjena mesta.

URNIK dogodka:

9.00 – Registracija, ob kateri prejmete zapestnico, kartonček z aktivnostmi in majico UP (možna do 11. ure)

10.00 – Uradni začetek prireditve z nagovorom rektorice UP prof. dr. Klavdije Kutnar.

10.00-13.00 – Športno-družabne aktivnosti ŠportUP, aktivnosti na točkah fakultetah, nepedagoških članicah in centrih UP ter drugih društev/organizacij za srečelov UP.

13.00-14.00 – Postrežba kosila  

14.00-17.00 –  Športno-družabne aktivnosti ŠportUP, aktivnosti na točkah fakultet, nepedagoških članic in centrih UP ter drugih društev/organizacij za srečelov UP.

Vse, ki ste se prijavili za AVTOBUSNI PREVOZ, zaradi velikega zanimanja prosimo, da se točno držite spodnjih ur in navodil, sicer vam prevoza ne moremo zagotoviti, saj avtobus ne bo čakal. Na postaji bodite vsaj 15 minut pred odhodom!

Odhodi avtobusov so:

  • 00PORTOROŽ (avtobusna postaja pred UP FTŠ Turistica)
  • 30 – IZOLA (avtobusna postaja v centru Izole (pri Pošti Slovenije)

Odhodi avtobusov po dogodku:

  • 00 – Avtobusna postaja Žusterna za IZOLO
  • 30 – Avtobusna postaja Žusterna za PORTOROŽ