Spletna predstavitev: Karierne ter druge priložnosti v delovnem okolju za študente in diplomante UP FVZ

Iščete morda zanimivo in dinamično delovno okolje za opravljanje študijske prakse? Vas zanima, kakšne so možnosti študentskega dela ali zaposlitve? Morda razmišljate o lastni podjetniški poti, ko zaključite študij?

Načrtovanje karierne poti je proces, ki se prične že v času študija, zato je pomembno, da ste pri iskanju informacij čim bolj aktivni, se udeležujete različnih dogodkov, se povezujete z delodajalci, pridobivate dodatne spretnosti in tako poskrbite za čim boljšo zaposljivost po končanem študiju.

 

UP Fakulteta za vede o zdravju v ponedeljek, 8. maja 2023, s pričetkom ob 14. uri za vas organizira SPLETNO PREDSTAVITEV, katere osrednji namen je predstaviti dobre prakse sodelovanja fakultete z delodajalci ter karierne in druge priložnosti za študente in diplomante v delovnem okolju (obvezno praktično usposabljanje, študentsko delo, projektno delo, možnosti zaposlitve, …).

 

Svojo dejavnost ter možnosti sodelovanja bodo predstavili:

  • Medicinsko športni center MEDOSS A, Aleš Fabjan, s.p.,
  • Ludwig Boltzmann Institute for Rehabilitation Research Austria,
  • Matjaž Končina, samostojni športni delavec, s.p..

Na spletno predstavitev ste vabljeni študenti študijskih programov 1. in 2.stopnje ter diplomanti fakultete, ki šele vstopate na trg dela.

Povezava za vstop v ZOOM spletno okolje: https://upr-si.zoom.us/j/83412294405 

 

Dostopnost