Predavanje o raku dojke malo drugače

Ozaveščanje o zdravem načinu življenja je postal pomemben ukrep za varovanje zdravja, ki se ga tako delodajalci kot družba na sploh vse bolj zavedajo. Zaposleni Fakultete za vede o zdravju sodelujejo v mnogoterih društvih in združenjih povezanih z zdravjem. Prof. dr. Andrej Cör je predsednik Obalnega društva za boj proti raku, ki v mesecu oktobru, mesecu v znamenju rožnate, organizira predavanje o raku dojke malo drugače.

OBALNO DRUŠTVO ZA BOJ PROTI RAKU

VAS V OKVIRU ROŽNATEGA OKTOBRA

VABI

na predavanje z naslovom

O RAKU DOJKE NEKOLIKO DRUGAČE

Predaval bo profesor dr. Nikola Bešič, dr. med., predstojnik sektorja operativnih dejavnosti na Onkološkem inštitutu v Ljubljani.

Rožnati oktober je svetovni mesec osveščanja o raku dojk, ki je najpogostejša oblika raka pri ženskah. V Sloveniji vsako leto za rakom dojk zboli skoraj 1300 žensk in okoli deset moških. Profesor dr. Nikola Bešič, dr. med., je priznan strokovnjak, onkolog, ki zna svoje bogate strokovne izkušnje preplesti z osebnimi zgodbami bolnic z rakom dojk.

Predavanje bo v torek, 10. oktobra 2017ob 18.00 uri, v prostorih Območne obrtno-podjetniške zbornice Koper (Staničev trg 1, Koper).

Veselimo se srečanja z Vami in vas lepo pozdravljamo,

Predsednik obalnega društva za boj proti raku

prof. dr. Andrej Cör, dr. med.