Pozdrav bruckam in brucem UP, 2. 10. 2017

BRUCKE IN BRUCI UNIVERZE NA PRIMORSKEM, VESELO Z NAMI V NOVO ŠTUDIJSKO LETO!

Tradicionalna prireditev »Pozdrav bruckam in brucem Univerze na Primorskem«, ki jo izvajamo že osmo leto zapored, je namenjena predvsem bodočim in obstoječim študentom, dijakom in drugim mladim, pa tudi zaposlenim in splošni javnosti. Prireditev je slovesen sprejem in pozdrav, ki ga prisotnim izreka vodstvo univerze in fakultet. Organizator prireditve je Univerza na Primorskem. 

Letos bodo brucke in bruci na uradnem sprejemu, ki bo potekal v ponedeljek, 2. oktobra 2017, od 9.30 dalje na Titovem trgu v Kopru (v primeru dežja pa v koprski Taverni), prejeli posebno majico, prisotni pa se bodo okrepčali z zdravim zajtrkom!

Program prireditve:

9.30 – 10.15:

  • Nastop Akademskega pevskega zbora Univerze na Primorskem 
  • Dobrodošlica rektorja Univerze na Primorskem in župana Mestne občine Koper, dekanj in dekanov fakultet Univerze na Primorskem ter predsednikov Študentskega sveta Univerze na Primorskem in Študentske organizacije Univerze na Primorskem. 


Vsak bruc prejme posebno majico, prisotni pa se bodo okrepčali z zdravim zajtrkom, ki ga bomo pripravili v sodelovanju s Kmetijsko zadrugo Agraria Koper, Mlinotestom, Pizzerijo Atrij in drugimi pokrovitelji. Radio Capris bo poskrbel za dobro glasbo in javljanje v živo, podjetja, društva, institucije in članice univerze pa za nagradne igre in obilo uporabnih informacij, ki bodo študentom prišle prav v času študija. Z nami bodo kadrovska agencija in študentski servis M Servis iz Kopra, Klub Študentov Občine Koper, Center mladih Koper, Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper, Pokrajinski Muzej Koper, Kulturno izobraževalno društvo PINA, Nova ljubljanska banka, Študentska organizacija Univerze na Primorskem – ŠOUP, Akademski pevski zbor Univerze na Primorskem, Univerzitetni Inkubator Primorske, Karierni center Univerze na Primorskem in fakultete Univerze na Primorskem: UP Fakulteta za humanistične študije, UP Fakulteta za management, UP Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije, UP Pedagoška fakulteta, UP Fakulteta za turistične študije Turistica, UP Fakulteta za vede o zdravju ter UP Študentski domovi in raziskovalni inštitut UP Inštitut Andrej Marušič. 

10:15–11:30:

  • Glasba, ples, smeh in nagradne igre!

Sodelujejo: Radio Capris, Pizzeria Atrij, Mlinotest, KZ Agraria Koper, z.o.o.,Agencija M Servis, kadrovska agencija / študentski servis, Klub Študentov Občine Koper, Center mladih Koper, Društvo prijateljev mladine Koper, Kulturno Izobraževalno Društvo Pina, NLB, Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper, Pokrajinski Muzej Koper, ŠOUP, APZ UP sprejema in vpisuje nove člane, Univerzitetni Inkubator Primorske, Karierni center Univerze na Primorskem, Konfucijeva učilnica Koper Univerze na Primorskem in fakultete Univerze na Primorskem: UP Fakulteta za humanistične študije, Faculty of Management, Koper; Fakulteta za management, Koper, UP Famnit, UP PEF – Univerza na Primorskem, Pedagoška fakulteta, UP Fakulteta za turistične študije Turistica, Fakulteta za vede o zdravju.