Na informativnih dnevih UP FVZ več kot 600 dijakov
V petek in soboto, 17. in 18. februarja 2023, so na UP Fakulteti za vede o zdravju potekali INFORMATIVNI DNEVI. Fakulteto je na vseh treh lokacijah obiskalo več kot 600 zainteresiranih dijakov.
Na sedežu fakultete v Izoli so dijaki z zanimanjem poslušali predstavitve strokovnih študijskih programov 1. stopnje ZDRAVSTVENA NEGA in PREHRANSKO SVETOVANJE – DIETETIKA, medtem ko so predstavniki pedagoških sodelavcev in študentov v Livadah predstavljali univerzitetna študijska programa 1. stopnje FIZIOTERAPIJA in APLIKATIVNA KINEZIOLOGIJA. Dijaki iz Vipave in širše okolice so se v petek dopoldan lahko udeležili predstavitve študijskega programa 1. stopnje Zdravstvena nega tudi na lokaciji fakultete v Vipavi na Trgu Pavla Rušta 6, kjer se izvaja redni študij zdravstvene nege. Zanimanje za vse študijske programe je bilo precejšnje, kar nas navdaja z zadovoljstvom ter zaupanjem v lepo prihodnost poklicev, za katere izobražujemo.
 
Študenti, ki so aktivno vpeti v delovanje fakultete v okviru Študentskega sveta UP FVZ, so dijakom pripravili dobrodošlico in jim postregli zdrav zajtrk, ki ga tudi sicer med letom organizirajo za študente in zaposlene na fakulteti, poleg številnih obštudijskih dejavnosti in dogodkov. Za dijake, ki so se z radovednostjo ustavljali ob stojnici z zdravimi prigrizki, je bila to tudi odlična priložnost, da s študenti poklepetajo in pridobijo pomembne informacije o študiju, ki jih zanima, ter študentskem življenju na Obali. Sodelavci iz Referata za študentske zadeve pa so bili bodočim študentom na voljo za podrobnejše informacije glede izpolnjevanja prijave na razpis za vpis preko sistema eVŠ.

Utrinke informativnih dni si lahko ogledate v fotogaleriji, če pa ste informativne dneve “v živo” zamudili, vabljeni k ogledu POSNETKOV PREDSTAVITEV VSEH ŠTUDIJSKIH PROGRAMOV 1. STOPNJE na naslednjih povezavah:

Na informativnih dnevih je potekala tudi spletna predstavitev prijavno-sprejemnega postopka s strani Visokošolsko prijavno-informacijske službe UP. Datum, ki ga ne smete zamuditi, je prvi prijavni rok za vpis na 1. stopenjske študijske programe, ki poteka od 17. 2. do 20. 3. 2023!