GDI delavnica “Samozaščitno vedenje v zdravstvenem poklicu”

 

Vabimo vas k prijavi na delavnico »Samozaščitno vedenje v zdravstvenem poklicu«, ki jo izvajamo v okviru projekta Zelena, digitalna in vključujoča Univerza na Primorskem (GDI UP). Delavnica je organizirana na podlagi izkazanega interesa in izraženega primanjkljaja znanj med zdravstvenimi delavci. 

Delavnica bo potekala v četrtek, 25. maja 2023, od 15.30 do 18.30 ure, v Predavalnici 1 na UP FVZ (pritličje). Delavnica je brezplačna.

PRIJAVA do vključno srede, 24. 5. 2023, na povezavi: https://forms.office.com/e/pq3eNmNTZ7

VEČ O DELAVNICI:

Delovno okolje, v katerem zaposleni preživimo pomemben del svojega življenja, je pogosto vir zadovoljstva in številnih potrditev, hkrati pa tudi vir pomembnih obremenitev. V predavanju se bomo posvetili obvladovanju psihičnih obremenitev, povezanih z delom. Usmerili se bomo na dva ključna koraka: prepoznavanje psihičnih obremenitev in iskanje ustreznih načinov spoprijemanja z njimi.

Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: mariza.bulic@fvz.upr.si

Veselimo se vaše udeležbe!

Dogodek je organiziran v sklopu Vseživljenjska izobraževanja in mikrodokazila na področju javnega zdravja, aktivnosti projekta Zelena, digitalna in vključujoča Univerza na Primorskem, ki obsega tri pilotne projekte, osredotočene na kurikularno prenovo visokošolskih strokovnih študijskih programov na UP z namenom podlage širše nacionalne reforme za zelen, odporen prehod v Družbo 5.0. Cilj pilotnih projektov je opremiti študente s kompetencami za zelen in digitalen prehod v Družbo 5.0. 

Dostopnost