CELIAKIJA IN URAVNOTEŽENA PREHRANA BREZ GLUTENA Predavala: Aja Kocuvan Mijatov, mag. dietet. Aja Kocuvan Mijatov, mag. dietet., se je z brezglutensko dieto v vsakdanjem življenju srečala pred 7 leti. Kot univ. dipl. molekularna biologinja je želela več vedeti in razumeti o procesih presnove in vplivu brezglutenske diete na naše telo, zato je zaključila magistrski študij dietetike […]
Ob svetovnem dnevu hrane je Univerza na Primorskem Fakulteta za vede o zdravju pod strokovnim vodstvom prof. dr. Petra Rasporja v sodelovanju z Rotary International Slovenija, evropskim projektom TRAFOON ter nekaterimi drugimi partnerji dogodka organizirala 2. letno konferenco Hrana in prehrana za zdravje. Konferenca, ki tokrat nosi naslov Mediteranska hrana in prehrana, je posvečena sredozemski prehrani, ki velja za […]
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.Se strinjamPolitika zasebnosti