Dan mentorjev športne vzgoje: “Gradimo mostove med teorijo in prakso”

13. marec 2024 | Dan mentorjev športne vzgoje: “Gradimo mostove med teorijo in prakso” 

Vabljeni na spoznavno srečanje mentorjev športne vzgoje, ki bo okrepilo vezi med UP FVZ in šolami ter prispevalo k boljši pripravljenosti naših bodočih učiteljev športa. Naše srečanje bo priložnost, da se osebno seznanite z nosilci programov na fakulteti, izmenjate dragocene izkušnje in skupaj razmislimo o najboljših praksah mentoriranja.

Naš cilj je vzpostaviti trdne temelje za mentoriranje, ki bodo študentom omogočili, da se iz teoretičnega znanja preusmerijo v praktično učinkovitost, pri čemer mentorji igrate ključno vlogo. Razpravljali bomo o tem, kako lahko skupaj zagotovimo, da bodo prihodnje generacije učiteljev športa z veseljem in strokovnostjo prenesle ljubezen do gibanja na mlajše generacije. Vaše izkušnje in vpogledi so neprecenljivi za oblikovanje procesa, ki študentom ne le zagotavlja znanje, ampak jih tudi navdihuje, da postanejo mentorji, ki lahko resnično spremenijo življenja. Skupaj lahko zagotovimo, da bo naslednja generacija učiteljev športa ustrezno pripravljena, da svoje poslanstvo izvaja z odliko.

Pridružite se nam na tem pomembnem dogodku, kjer bomo skupaj zasnovali prihodnost športne vzgoje. Vaša prisotnost in sodelovanje bosta ključnega pomena za uspeh našega skupnega cilja: vzgojiti učitelje, ki bodo z navdušenjem in strokovnostjo vodili mlade k zdravemu in aktivnemu življenjskemu slogu. Veselimo se sodelovanja z vami in skupnega prispevka k izboljšanju športne vzgoje v naših šolah. Lepo vabljeni, da se nam pridružite na tej poti sodelovanja in izmenjave znanj. Le skupaj bomo naredili potrebno razliko!

Več informacij najdete TUKAJ.

Dostopnost