Ponudba predmetov T4EU »BACHELOR TRACKS« 2024/2025

Ponudba predmetov T4EU »BACHELOR TRACKS« 2024/2025 objavljena, registracije so že odprte

S priključitvijo Univerze na Primorskem kot polnopravne članice evropske univerze Transform4Europe, se tako UP kot ostalim študentom univerz članic T4EU odpirajo nove priložnosti krepitve znanj. “Bachelor Tracks” je ponudba predmetov, ki jo vsako študijsko leto oblikujejo članice T4EU in ponudijo študentom, da med njimi izberejo izbirne ali dodatne predmete. Registracije za novo študijsko leto 2024/2025 pa so že odprte!

Priložnost je tako odprta za vse dodiplomske študente UP, da si med naborom predmetov “Bachelor Tracks” izberejo do maksimalno 24 ECTS izbirnih ali dodatnih predmetov, ki jih opravijo na drugih univerzah članic T4EU v spletni in/ali hibridni obliki. 

Celoten seznam predmetov ponudbe “Bachelors Tracks” je na voljo: https://transform4europe.eu/course-offer-at-bachelor-level/ (glej “List of Courses” / Seznam predmetov je s strani UP končen, se pa dopolnjuje za druge univerze). 

Med naborom predmetov je možno izbirati med glavnimi tematskimi področji in specialnimi predmetnimi moduli. Pri vsakem predmetu je navedeno obdobje trajanja ter vsebina predmeta, saj se ta razlikuje od predmeta do predmeta. Roki prijav so različni glede na univerzo, zapisani pod “Registration modalities”.

Vabimo vse študente Univerze na Primorskem, da izkoristiijo to priložnost in se prijavijo na predmete prek spletne prijavnice:  https://shorturl.at/XavH0  

Sledite spletni strani T4EU (tukaj) ali FB strani T4EU (tukaj)  oziroma IG (tukaj) za ažurno spremljanje vseh novosti, priložnosti in ostalih novic. Te objavljamo tudi na spletni strani UPR.

Postopek priznavanja:

Študent v sistemu VIS pod zavihkom PROŠNJE izpolni prošnjo za PRIZNAVANJE IZPITOV ter elektronsko priloži potrdilo o opravljenem predmetu (Transcript of Records), ki ga pridobi od univerze članice T4EU, na kateri je opravljal študijske obveznosti. V oddani prošnji mora študent navesti, ali želi zamenjati katerikoli izbirni predmet iz indeksa. Pri tem je pomembno, da je pozoren na predpisano razmerje med zunanjimi in notranjimi izbirnimi predmeti.

Če ima študent vse obveznosti znotraj študijskega programa izpolnjene, se mu lahko opravljene obveznosti priznajo izven študijskega programa kot dodatne kreditne točke.

Dostopnost