14. INFORMATIVA je uspešno za nami

Za nami je rekordna 14. INFORMATIVA z več kot 27.000 obiskovalci!

Veseli smo, da smo skupaj preživeli nepozaben vikend na vseslovenskem predinformativnem dogodku, ki je potekal v petek, 20. 1., ter v soboto, 21. 1. 2023.

Ekipa UP FVZ, ki so jo sestavljali pedagoški sodelavci, strokovni sodelavci ter predstavniki študentov, je oba dneva uspešno skrbela za nudenje široke palete informacij, potrebnih za nadaljnje izobraževanje ter izbor poklicne in karierne poti številnih dijakov, ki so se zanimali za študijske programe na fakulteti. Obisk v FVZ kotičku na skupnem predstavitvenem prostoru Univerze na Primorskem je bil množičen, dijaki so ves čas dogodka skrbeli za to, da so promotorji študija na UP FVZ pridno brusili glasilke 😊.

Zanimanje dijakov za vse naše študijske programe 1. stopnje (Aplikativno kineziologijo, Fizioterapijo, Prehransko svetovanje – dietetiko, Zdravstveno nego) je bilo res veliko, kar nas navdaja s ponosom in zaupanjem v lepo prihodnost študija na UP FVZ.

Nekaj utrinkov dogajanja si lahko ogledate na https://youtu.be/prHC92CTu6g 

Za vse zainteresirane dijake in tiste, ki vam morda manjka še kakšen odgovor, da lažje izberete svoj študijski program, bo UP FVZ organizirala INFORMATIVNI DAN v petek, 17. 2., ter v soboto, 18. 2. 2023.

V kratkem bo znanih več informacij o dogodku, zato pozorno spremljajte spletno stran www.fvz.upr.si

VIDIMO SE NA INFORMATIVNIH DNEVIH!