Pozdrav brucem in bruckam UP 2015/2016

Vljudno vas vabimo na dogodek, namenjen predvsem novopečenim, pa tudi obstoječim študentkam in študentom naše univerze: »Pozdrav bruckam in brucem Univerze na Primorskem«, ki bo potekal na prvi študijski dan – v četrtek, 1. oktobra 2015, med 10. in 13. uro, na Titovem trgu v Kopru (v primeru dežja pa v Taverni).

Skupaj s sodelujočimi podjetji, institucijami in društvi bodo ob 11. uri prisotnim dobrodošlico izrekli rektor Univerze na Primorskem, prof. dr. Dragan Marušič, župan Mestne občine Koper, gospod Boris Popovič, predsednik Študentskega sveta Univerze na Primorskem, Boštjan Lešnik, in predsednik Študentske organizacije Univerze na Primorskem, Seit Demiri.

Poskrbeli smo za pester spremljevalni program: z glasbo nas bodo razvedrili člani glasbene skupine Gimnazije Koper, v plesnem ritmu pa se bomo lahko zavrteli s plesalkami Plesnega centra Fiona iz Kopra, obenem se boste lahko preizkusili v nagradnih igrah ter pridobili uporabne informacije, ki so jih za vas pripravili in zbrali sodelujoči, predstavljeni v priloženi zgibanki.

Poskrbljeno bo tudi za prigrizke in pijačo.

Prisrčno vabljeni!