Noč raziskovalcev na UP FVZ, 26. 9. 2014

Univerza na Primorskem Fakulteta za vede o zdravju VABI NA  


NOČ RAZISKOVALCEV
»PODNEVI«
v PETEK, 26. SEPTEMBRA 2014,
v prostore UP FVZ,Polje 42, Izola.

UP Fakulteta za vede o zdravju bo v petek, 26. septembra 2014, v sodelovanju z Institutom »Jožef Stefan« pod okriljem evropskega projekta organizirala dogodek, s katerim želi mladim približati poklic raziskovalca in znanost na splošno. Noč raziskovalcev je vseevropski dogodek, ki se odvija v večini evropskih držav na isti dan, v Sloveniji v več mestih na različnih lokacijah.

Ta dan bodo na UP Fakulteti za vede o zdravju na različnih tematskih postajah (v kabinetih, laboratorijih) potekale predstavitve posameznih področij delovanja fakultete, s posebnim poudarkom na praktičnih primerih in postopkih. Poleg predstavitev bo obiskovalcem na voljo »Info točka« z informativnim gradivom, od 10. do 11. ure pa bo potekala delavnica s predavanjem raziskovalcev Lapanjevega laboratorija o nevidnem svetu mikroorganizmov. Podrobneje je program dogodka Noč raziskovalcev »podnevi« predstavljen v zloženki.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na info@fvz.upr.si ali na tel. 05/ 662 64 60 in 05/ 662 64 77. V kolikor ste za obisk zainteresirani, nas prosimo čim prej kontaktirajte, da se dogovorimo za uro ogleda.

Vabljeni!